De winkel

Het snoepwinkeltje

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment snoep. Wil je alle artikelen zien? Kom dan gewoon langs, want wij helpen jullie graag! Bekijk onze openingstijden

Amerikaans en Engels snoep

De snoep die is overgewaaid uit Amerika en Engeland is bijzonder populair bij de jeugd. Wij verkopen onder andere artikelen van Nerds, Airheads, Warheads, Toxic Waste, Laffy Taffy, Sour Patch, Brainlickers, Screamers, Skittles, Jawbreakers, Jelly Fruits, Dr.Sour en Dr.Fire.

Kidssnoep

De jongste kinderen kiezen vaak iets uit de zogenaamde kinderstuksartikelen. Snoep dat er leuk en aantrekkelijk uitziet door de vorm en verpakking. Denk bijvoorbeeld aan Unicornsnoep, Pokémonsnoep, Dinosnoep of snoep verpakt in een wc-pot, vuilnisbak, brandblusser, monster of pistool. En natuurlijk hebben wij ook een Pez-molen in de winkel staan, met allerlei kinderhelden en navullingen.

Oud-Hollands snoep

Volwassenen hebben vaak een ervaring van jeugdsentiment in onze Snoepwinkel. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de Poprocks, Double Dip, Amandelbonen, Borsthoning, Kaneelbrokken, Kersenstokjes, Dropstokjes, Zwart Wit, Stroopsoldaatjes en Duimdrop.

Lolly’s en zuurstokken

We hebben lolly’s en zuurstokken in allerlei smaken, vormen en formaten. De regenbooglolly’s en kaneelstokken zijn onze hardlopers!

Silosnoep

Soms willen onze klanten gewoon zelf een snoepzakje samenstellen of iets kleins uitzoeken. Dat kan met onze silosnoepjes, die we per stuk verkopen. Wijs de snoepjes maar aan en wij doen ze graag in een zakje. We verkopen ook kant en klare snoepzakjes met de populairste silosnoepjes erin.

Cadeauartikelen

Voor elke feestelijke gelegenheid hebben wij wel iets leuks in huis. Met onze snoeppotten, snoeptrommels, snoepblikjes, mokken en toffeeverpakkingen kun je iemand op een bijzonder zoete manier bedanken, feliciteren, succes wensen of de liefde verklaren!