Onze kinderfeestjes

Feestjes in het Snoepwinkeltje

In het Snoepwinkeltje organiseren we gezellige kinderfeestjes in onze speciale feestkamer, ook wel kindercafé genoemd. Het kindercafé kan ook als uitvalsbasis dienen voor onze stoere of grappige buitenactiviteiten.

Tijdsduur en kosten

Onze themafeestjes, beautyfeestjes, challengefeestjes, variafeestjes, speurtochtfeestjes en bingofeestjes in (of vanuit) de feestkamer duren 2,5 uur. De kosten zijn 15 euro per kind. Het minimum aantal kinderen voor deze feestjes is 6 en het maximum aantal kinderen is 10.

Onze escaperoomfeestjes hebben een andere tijdsduur en andere kosten. Ook geldt er een ander minimum en maximum aantal kinderen. Hierover volgt later meer. De escaperoom is op dit moment nog in ontwikkeling, dus houd daarvoor onze website in de gaten!

Eten in ons kindercafé

Aansluitend of voorafgaand aan het kinderfeestje kunnen de kinderen ook iets eten in het kindercafé. Hier rekenen we een half uur tijd voor en de kosten zijn 3,50 per kind extra. Een feestje, inclusief eten kost dus 18,50 per kind en duurt in totaal 3 uur. De keuzes voor het eten zijn (de jarige kiest voor de hele groep hetzelfde):

  • friet + snack
  • pannenkoeken
  • broodje hotdog
  • tosti ham/kaas

Een verkort feestje voor de allerkleinsten

Voor kinderen van 5 en 6 jaar, behoort een verkort feestje ook tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat een feestje van 2,5 uur (of 3 uur inclusief eten) soms net iets te lang is voor deze jonge kinderen. Ons verkorte feestje duurt 2 uur (of 2,5 uur inclusief eten). De kosten voor het verkorte feestje bedragen 13,50 per kindje of 17 euro inclusief eten.

Keuze van het kinderfeestje

Een feestje is voor alle kinderen écht iets om naar uit te kijken. Wij doen er alles aan om de jarige een superfeestje te bieden en het voor de kinderen een onvergetelijke dag te maken. We hebben een uitgebreid keuzemenu en wat ga je dan kiezen? Heb je een favoriet thema en kies je voor één van onze geliefde themafeestjes of laat je je heerlijk verwennen en ga je lekker aan de slag met make-up en nagellak tijdens ons beautyfeestje?

Of ga je graag een uitdaging aan en laat je je verrassen bij het challengefeestje? Misschien kun je wel helemaal niet kiezen tussen de thema’s, maar zijn er gewoon een aantal activiteiten die je graag wilt doen. Dan is ons variafeestje de ideale oplossing! Wellicht ben je meer een buitenkind en houd je van lekker speuren of meer fysieke activiteiten, zoals zaklopen, touw trekken, estafettes e.d.

Zie ook onze Facebookpagina voor sfeerimpressies van onze feestjes! Uiteraard is het mogelijk om persoonlijk langs te komen in het Snoepwinkeltje om de feestkamer te bekijken en nog even alles kort door te spreken.

Kinderfeestje reserveren

Let op: wij zijn volgeboekt t/m augustus 2024. Het is verstandig om minimaal 3 maanden van tevoren te reserveren. Neem voor informatie en reserveringen contact op via WhatsApp 06-41010210 of e-mail info@het-snoepwinkeltje.nl. Bellen heeft niet de voorkeur, omdat we tijdens openingstijden bezig zijn in de feestkamer of met het helpen van klanten.