Bingofeestje

Bingofeestje bij het Snoepwinkeltje

Bingo’s zijn in het Snoepwinkeltje populair, omdat ze spannend of gezellig zijn of juist perfect in het gekozen thema passen.

Een bingofeestje kan een volwaardig feestje zijn in ons kindercafé, met de normale tijdsduur, maar één van de onderstaande bingo’s kan ook gekozen worden als aanvulling op een escaperoomfeestje. 

Bij een bingofeestje in de feestkamer, worden er verschillende varianten gecombineerd en zitten ook bingo’s met bijvoorbeeld zoekopdrachten, zodat de kinderen niet constant op hun stoel zitten natuurlijk. We maken er een dynamisch geheel van!

Er kunnen snoepprijzen (niet te verwarren met snoepreizen) gewonnen worden en natuurlijk gaat er niemand met lege handen of mond naar huis. Tussen de bingo’s door kan nog een suikerspin of popcorn gemaakt worden!

Onze verschillende bingo’s zijn:

  • Getallenbingo; dit is de klassieke bingo die iedereen wel kent.
  • Plaatjesbingo; in plaats van getallen, worden er plaatjes getoond aan de kinderen, die ze op hun bingokaart kunnen aankruisen. De plaatjesbingo is er in alle thema’s die bij de themafeestjes genoemd staan.
  • Muziekbingo; een hele gezellige bingo, waarbij liedjes worden afgespeeld, die de kinderen moeten herkennen en dan aankruisen op hun kaart. Er mag tussendoor gezongen of gedanst worden! We hebben de K3 muziekbingo, de muziekbingo van Kinderen voor Kinderen, de muziekbingo met meezingers die vrijwel ieder kind kent of de muziekbingo met Eftelingdeuntjes.
  • Zoekbingo; een bingo waar de kinderen zelf op zoek moeten naar de plaatjes of getallen en zsm hun kaart vol moeten krijgen.
  • Beweegbingo; gooi met de dobbelsteen en doe de beweging na die bij gegooide getal op de kaart staat.

De zoekbingo en de muziekbingo kunnen individueel of in groepjes gespeeld worden.

Kinderfeestje reserveren

Let op: wij zijn volgeboekt t/m augustus 2024. Het is verstandig om minimaal 3 maanden van tevoren te reserveren. Neem voor informatie en reserveringen contact op via WhatsApp 06-41010210 of e-mail info@het-snoepwinkeltje.nl. Bellen heeft niet de voorkeur, omdat we tijdens openingstijden bezig zijn in de feestkamer of met het helpen van klanten.