Speurtochtfeestje

Speurtochtfeestje bij het Snoepwinkeltje

Na het drinken en de cadeautjes uitpakken is het tijd om in actie te komen en lekker naar buiten te gaan!

Kies één van onze speurtochten, die jullie langs mooie plekjes zullen leiden en waar ieder kind zijn energie uitstekend kwijt kan.

We hebben verschillende speurtochten:

  • Speurtochten met een routebeschrijving, waarbij de kinderen onderweg een aantal stoppunten hebben met opdrachten. Deze speurtochten kunnen in de thema’s worden aangeboden die zijn genoemd bij de themafeestjes.
  • Fotospeurtochten, waarbij de kinderen kaartjes met een onderwerp, voorwerp of bijvoorbeeld mens in bepaald kledingstuk of dier moeten zoeken en daar een foto van moeten maken, tijdens het lopen van een route. Wie of welke groep heeft alle foto’s compleet of heeft de mooiste of grappigste foto’s gemaakt?
  • Verhalende Speurtochten, waarbij de kinderen een situatie moeten oplossen of aan het einde vragen moeten beantwoorden over wat en waar er iets gebeurd is en wie de dader of slachtoffer was..
  • Bingospeurtocht, waarbij de kinderen een bingokaart met plaatjes of getallen meekrijgen. Lukt het om de bingokaart vol te krijgen tijdens het lopen van de route?
  • Picknickspeurtocht, waarbij de kinderen onderweg genieten van een lekkere picknick.

Kinderfeestje reserveren

Let op: wij zijn volgeboekt t/m augustus 2024. Het is verstandig om minimaal 3 maanden van tevoren te reserveren. Neem voor informatie en reserveringen contact op via WhatsApp 06-41010210 of e-mail info@het-snoepwinkeltje.nl. Bellen heeft niet de voorkeur, omdat we tijdens openingstijden bezig zijn in de feestkamer of met het helpen van klanten.